About

ALTFEL vorbeşte despre oameni şi locuri, gânduri şi paşi. ALTFEL nu este bogat in sentimente, dar stârneşte emoţii puternice. ALTFEL nu se citeşte cu ochii, ci se ascultă cu sufletul. ALTFEL este locul, unde o secundă pe zi oricine poate fi OM, poate vorbi, poate trăi, poate asculta. Aici personajul se contopeşte cu povestea lui. Aici oricine se poate elibera de povara CUVÂNTULUI, care, fură zile şi nopţi la rând, ore de nesomn, de vise și de liniște… ALTFEL este CUVÂNTUL, care te ispitește să-l așterni pe foi goale, ore și ore în șir, dar numai când EL hotărăște.

ALTFEL … sunt EU. Omul din spatele omului. Un observator tăcut şi subiectiv al lumii.

Dragă Receptorule,

A venit momentul să-ți dezvălui un secret. Când un filolog și un jurnalist se întâlnesc între pereții umani ai aceleiași persoane, nu este lucru curat! E prilej bun de scuipat în sân și de stropit cu apă sfințită! Nu știi sau nu poţi să reacționezi, când îți apare în faţă cineva, care este ALTFEL.

Ai în faţă rândurile acelui cineva dezinteresat, care a ales să scrie și să îndemne și pe alții să facă același lucru sau dacă nu, să-i invite elegant, la o LECTURĂ! Câteva minute, pe zi!

„Lectura este pentru omul modern un viciu sau o osândă. Citim ca să trecem examenele, să ne informăm sau citim din profesiune. Mă gândesc însă că lectura ar putea implica şi funcţii mai nobile, adică mai fireşti.” – Mircea Eliade

Acel cineva nu pune preț pe like-uri, share-uri etc.

Este cineva care a ieșit cu mult curaj și sinceritate, în lume, purtând la subraț numai cultura lui.

EU sunt acel cineva,

Mihaela Popescu.

 Water%20Horse%20iPad%20Wallpaper%20HD

  • ”Zâmbet. Bunătate. Blândețe.Sensi bilitate. Echilibru. Așa am simțit- o pe Mihaela, când am întâlnit-o prima dată. Într-un colectiv nou și nu foarte prietenos, a fost chipul senin care m-a privit zâmbind prietenos. Am simțit atunci că Mihaela este asemeni golfului unde, în vreme de furtună, te poţi adăposti ca să fii în siguranță. La un final de an, în preajma sărbătorilor, Mihaela avea să mă surprindă cu un gest neașteptat. La recepția redacției mă aștepta un pachet. Când am deschis hârtia frumos colorată, am găsit o carte cu semnătura ei…Sunt pagini care adună cele mai intime gânduri. Un asemenea dar este cu totul special …” (Carmen Bulic, jurnalist)

  • ”Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop: m-am procopsit cu o prietenă scriitoare! Mare lucru! Nu mă gândeam la asta când mâncam cornuri de la automat și scriam texte pentru campanii de televiziune! Dar îmi dau seama că am cunoascut un om frumos, o mamă adevărată și am făcut astfel ca întâlnirea noastră să fie o beta cu final fericit!”  (Oana Bălulescu, jurnalist)
  • ”… tu, dragă prietenă, ai reușit mai mult, să scrii  două lecții despre copilărie, despre viață. Am împărțit în 21 ani,  de când ne știm, visuri de copil, bucurii și lacrimi de liceu … Ne-am văzut crescând, iubind, devenind mame. Și rămânând prietene.” (Irina Cretu, prietenă) 
  •   ”A început într-o zi de Ianuarie, a început într-o zi de Iulie, a început într-o zi de Septembrie, a început într-o zi de Martie și am speranța că o să mai înceapă de multe ori prin toți piticii ce o să îi cunosc … De terminat, nu mă gândesc, Dumnezeu știe.” (ing. Gheorghiţă Popescu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s